Exit u julu 2021, stižu Guetta, Marky Ramone, Laibach, Sepultura

Exit festival održaće se od 8. do 11. jula 2021. godine, objavili su organizatori, dodajući da će oni koji sačuvaju ulaznice od ove godine imati priliku da osvoje doživotnu ulaznicu za festival.
Exit u julu 2021, stižu Guetta, Marky Ramone, Laibach, Sepultura
Foto: YouTube (screenshot)
Listu onih koji su potvrdili dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu naredne godine predvode di-džejevi David Guetta i Snake. Na festival stižu i jedan od najvećih repera današnjica Tyga, kao i zvezda nove generacije Boris Brejcha.
 
"Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unazad najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju sa kultnim Four Tetom, kome će ovo biti prvi nastup u Srbiji. Na jubilarni Exit stižu i indie heroji Metronomy, dobitnik Gremi nagrade za životno delo i živa ikona panka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis Sulta, Dax J i Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag i mnogi drugi", poručuju iz Exit festivala.
 
Najavljeno je da će se objavljenim izvođačima uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još iznenađenja, dodajući da će se festival organizovati na 40 festivalskih bina i zona. 
 
Već od petka, 31. jula, svi zainteresovani će moći da kupe karte sa popustom od 50 odsto, po ceni od 6.490 dinara, a njihov kontigent će biti ograničen. 
 
"Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. važiće za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za Exit", dodaju iz organizacije festivala.

Teme

EXIT
  • Klo

    31.07.2020 17:25
    Čisto sumnjam da će se održati i sledeće godine...
  • Boomer

    29.07.2020 13:09
    Toplo savetujem svima da malo preslušaju radove Denisa Sulte, za sve koje vole iskreni, old school house zvuk, dečko je zaista majstor.
  • lisa

    29.07.2020 12:51
    dobro je da su pomerili ipak za sledeću godinu, pametnije je ipak...
    mada, moram priznati, nedostaje mi ona festivalska frka u gradu na koju sam navikla svakog jula.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit