Panel "R:evolucija svesti" u četvrtak na fejsbuk stranici Exit festivala

Šesti po redu panel u okviru Exit platforme "R:evolucija svesti", pod nazivom Svesno poslovanje (Conscious Business), održaće se u četvrtak, 24. septembra u 18h u direktnom prenosu na zvaničnoj Fejsbuk stranici Exit festivala.
Panel "R:evolucija svesti" u četvrtak na fejsbuk stranici Exit festivala
Foto: YouTube (screenshot)
Učesnici panela biće: Muhamed Ismael, viši potpredsednik za marketing za CEMEA region u kompaniji Visa, Miša Lukić, osnivač i glavni dizajner u konsultantskoj kompaniji New Startegy i Dušan Kovačević, osnivač i direktor Exit festivala.
 
Panelisti će kroz osvrt na svoja iskustva iz prakse nastojati da odgovore na pitanja kako svesno poslovanje može služiti zajednici i doprinositi zaštiti životne sredine, kako i u kojoj meri se poslovanje u današnje vreme menja, prilagođava i transformiše u svetu koji se menja, te kako raniji poslovni koncepti više nisu održivi i treba da se promene i prilagode ciljevima prirode i zajednice.
 
Ovim panelom ujedno, kompanija Visa i Exit najavljuju tri besplatne radionice koje će se u oktobru i novembru održati u cilju pružanja podrške malim i srednjim preduzećima. Više informacija potražite OVDE.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit