EXIT bira četiri nova autorska benda za nastup na Fusion bini

EXIT otvara konkurs Play@EXIT za izbor četiri nova autorska benda ili izvođača koji će nastupiti na Fusion bini, od 8. do 11. jula, u sklopu proslave dve decenije festivala.
Grupe i muzičari se mogu prijaviti putem aplikacije na sajtu exitfest.org, od danas do 15. juna. Nakon toga će selektorski tim, sastavljen od
višegodišnjih Exitovih programskih menadžera, odabrati četiri imena. 
 
Oni će dobiti priliku da nastupaju na Fusionu, verovatno najuticajnijoj festivalskoj bini ovih prostora, posvećenoj regionalnim izvođačima. 
 
Konkurs je otvoren za muzičare koji svoje pesme izvode uživo, bez obzira da li imaju izdavača ili ne.
 
Neophodno je da svi zainteresovani, putem forme dostupne na sajtu Exita, pošalju najmanje dve svoje pesme dostupne na nekom od striming servisa i
da ih, uz prateću biografiju, podatke, fotografiju i naznačen muzički žanr, uvrste u svoju prijavu.
 
Konkurs će biti otvoren do utorka, 15. juna, nakon čega će biti odabrana četiri pobednika "Velike bine za nove bendove". 
 
Oni će se pridružiti proslavi obeležavanja 20 godina EXIT festivala, na kojoj su svoje Fusion nastupe već potvrdili Goblini, Amira Medunjanin, E-Play, Massimo, Dram, Deep Steady, Ida Prester & Lollobrigida, Šajzerbiterlemon, Nemesis i Thundermother, a još imena se očekuje sledećih dana.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit