VIDEO: Exit želi da ponovo ujedini region

Festival Exit lansirao je video koji za cilj ima da ujedini ljude iz regiona u "vraćanju života životu".
Međunarodni festival Exit prvi put je održan pre tačno 20 godina, a upravo on je, kažu iz organizacije festivala, posle burnih devedesetih godina, na jednom mestu okupio veliki broj mladih iz svih krajeva regiona. 
 
"Tada su se obnovila mnoga prijateljstva, ali u narednim godinama Exit je postao mesto i izlaz na kojem su svi oni koji su želeli da grade neke nove odnose u regionu to mogli i da čine", navode iz Exita.
 
Dodaju da ovog leta, posle više od 15 meseci pandemijskih restrikcija, zabrane okupljanja, nemogućnosti putovanja, otuđenosti jedni od drugih, opet tražimo izlaz, ali ovaj put na globalnom nivou. 
 
"Tražimo da ponovo budemo zajedno, jer ljudski kontakt je iskonska ljudska potreba, bez koje se život ne može zamisliti. Zahvaljujući uspešnom programu masovne vakcinacije u Srbiji i drastičnom poboljšanju epidemiološke situacije, Exit će se pridružiti velikim događajima koji se ponovo dešavaju ovog leta širom sveta", stoji u saopštenju festivala. 
 
Upravo tim povodom Exit je lansirao video koji je namenjen ljudima iz našeg regiona i koji poziva sve da ponovo ujedinjeni "vrate život životu", te pokažu svetu snagu svega onoga što povezuje ljude iz regiona – snagu slobode, radosti, ljubavi i jedinstva.
 
 
"Sigurno je da će na ovogodišnjem Exitu, kao i na onom prvom međunarodnom pre dvadeset godina, doći do katarze energije nagomilane u prethodnih više od godinu dana, koja će otvoriti neke nove dimenzije festivalskog iskustva. Zbog toga će ovogodišnje izdanje zasigurno ostati upisano kao jedinstveno i jedno od najposebnijih u celoj festivalskoj istoriji", kaže član Upravnog odbora EXIT festivala Sanjin Đukić.
 
Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biće održana od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena kao što su David Guetta, Eric Prydz b2b Four Tet, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat i Sheck Wes, a već sutra stižu nova imena.
 
Kada je reč o ulaznicama za Exit festival, njihov broj je ograničen, a zainteresovani ih mogu kupiti po ceni od 6.990 dinara (uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu), dok će sve ulaznice koje su građani kupili za 2020. godinu važiti za ovogodišnje izdanje festivala.
 
Kontigent jednodnevnih ulaznica takođe je ograničen, a cena uz 50 odsto popusta iznosi 1.990 dinara. Ove ulaznice biće puštene u prodaju u utorak, 8. juna, u podne, a zainteresovani ih mogu nabaviti kako putem zvanične stranice festivala, tako i GigsTix-a.

Teme

EXIT
  • Exit zeli...

    08.06.2021 09:40
    jad i beda
    Jedino sto Exit zeli je maksimalni profit uz minimalna ulaganja koja ostvaruje angazovanjem nepoznatih izvodjaca ili izvodjaca 4. lige.
  • //

    07.06.2021 17:44
    Apsolutno nista za stariju publiku, sve sami dj-evi za klincadiju.
    Gde je rock, pop?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit