Pao sajt Exita zbog navale kupaca

Organizatori Exit-a saopštili su da je prvi kontingent jednodnevnih ulaznica za proslavu 20. godišnjice tog festivala rasprodat juče za rekordnih šest minuta.
Kako dodaju, zbog navale kupaca je "pao" festivalski sajt.
 
U saopštenju se navodi da i "nakon povećanja cena navala nije jenjavala, što je dovelo do prodaje nove ograničene količine ulaznica za subotu, 10. jul, dok je Exitov sajt zbog ogromne posete otežano radio ceo dan".
 
"Obaranje rekorda, pa onda i našeg sajta, najbolje pokazuje koliko su ljudi željni da se nakon svih ograničenja i zabrana u julu svi ponovo okupimo, i simbolično vratimo život životu", navodi se u saopštenju.
 
Karte za festival mogu se nabaviti putem zvanične stranice festivala, kao i putem prodajne mreže GigsTix, gde se u ponudi nalazi i ograničena količina regularnih ulaznica, po ceni od 6.990 dinara.
 
Za proslavu 20. godišnjice EXIT-a na Petrovaradinskoj tvrđavi svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, kao što su Dejvid Geta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrener, Tajga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Pleks, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Šulc, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejča, Hani Dižon, Hot Since 82, Meduza, Pol van Dajk, Artbat i mnogi drugi.
 
Program je na sajtu festivala, gde će blagovremeno biti objavljena i moguća pomeranja nekih nastupa s jednog dana na drugi.
 

Teme

EXIT
  • micika

    10.06.2021 10:30
    alo alo
    Milina, jedva čekamo da uvezu indijski soj! Aferim!
  • Exit

    10.06.2021 08:50
    Nažalost, postalo komercijala prezasićena DJ-evima koji su popularni sad, a za 2 godine ih se niko neće sećati.
    Sve jedno te isto kao muzika koja se trenutno servira.

    Nema ničega za stariju publiku sa izgrađenijim muzičkim ukusom - ništa za one koji su bili na prvim Exitima, dok se današnja klinčadija nije ni rodila, a sad je kompletan Exit samo za njih.

    Ne samo da treba ispoštovati i stariju publiku sa bar malo poznatog rock'n'rolla, popa, metala...

    Nego treba da nastupaju stari poznati muzičari iz prostog razloga što stare i odumiru... Jedan po jedan prestaju da nastupaju i onda šanse da ih se ikad gleda i sluša više nema.

    A ovi DJ-evi... to je svejedno da li se sluša uživo ili ne.

    Dajte pravu svirku, nekog poznatog.
    Možda je previše da tražim Bruce Spreengsteena da dovedete, al dajte bar nekog ko je bio faca i cool i pre 30 godina i dan danas, a ne ovi DJ-evi.
  • Teri

    09.06.2021 23:24
    Nije mi nešto Egzit već par godina, pa ni ove (išao bih možda zbog Laibacha), ali mogu da skapiram masu koja je željna provoda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit