Exit potvrdio nastupe Hladnog piva, Rundeka, Van Goga i Marka Louisa

Na ovogodišnjem Exitu koji počinje za svega 10 dana su nastupiće Darko Rundek, Marko Louis, kao i grupe Hladno Pivo i Van Gog, potvrđuju iz organizacije festivala.
Hladno pivo, Van Gog i Darko Rundek nastupiće na glavnoj bini festivala, dok će kantautor Marko Louis nastupiti na Visa Fusion bini.
 
Kako iz Exita najavljuju, ova imena uticaće na pojačanje niza generacijski uticajnih regionalnih izvođača na samom festivalu.
 
"Hladno pivo, jedan je od najpoznatijih sastava ovih prostora, koji je u karijeri prošao put od andergraund boraca do benda koji je osvojio same vrhove top lista. Svakim albumom širili su svoje žanrovske okvire, a u Novi Sad donose najveće hitove, uključujući i novi 'Carpe Diem'. Veliki Darko Rundek pojaviće se na Glavnoj bini praćen Ekipom, i odsvirati pesme iz svih faza rada, od Haustora do danas. Muzičko putovanje beogradskog rok sastava Van Gogh traje već 35 godina, a i dalje su, i posle 10 albuma, veliki magnet za publiku na Exitovoj Glavnoj sceni", stoji u saopštenju festivala.
 
Oni dodaju da će na Visa Fusion bini nastupiti niz sjajnih regionalnih imena, a sastav izvođača na ovoj bini biće jači za "jednog od najtalentovanijih i najproduktivnijih" kantautora na našim prostorima Marka Louisa.
 
Pored "novih imena" na Petrovaradinskoj tvrđavi će između ostalog nastupiti i ranije najavljeni izvođači kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Jonas Blue, Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Sheck Wes, Laibach, Amira Medunjanin, Buč Kesidi i mnogi drugi.
 
Festival Exit koji će biti održan od 8. do 11. juna, ove godine proslavlja 20 godina postojanja.
 
Da podsetimo, Exit je za organizaciju dobio zvaničnu saglasnost kriznog štaba.
 
Kao deo Ujedinjenih festivala Srbije tokom Exita će se primenjivati protokol Safe Events Serbija, koji je utemeljen na najnovijim istraživanjima sprovedenim širom Evrope.‚
 
Ulazak će biti ograničen i kontrolisan, a isti će biti omogućen samo onima koji su vakcinisani, imaju antitela ili negativni PCR (brzi antigenski test), pa će samim tim, najavljuju organizatori, rizik od širenja zaraze biti zanemarljiv.
 
Ograničen kontingent ulaznica za EXIT festival 2021. po ceni od 7.890 dinara, a uz uštedu od 30 odsto, nalazi se u prodaji najkasnije do četvrtka 1. jula do kraja dana ili ranije ukoliko se količine rasprodaju.  
 
U ponudi je i ograničena količina jednodnevnih ulaznica, te VIP GOLD ulaznice. One se mogu nabaviti i putem zvanične stranice festivala, ali i putem prodajne mreže Gigs Tix.
 

Teme

EXIT
  • Stella

    28.06.2021 14:50
    Wow!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit