Regionalni hip-hop i trep na Exitu: Senidah, Fox, Surreal, Ajs Nigrutin i drugi

Devet dana do početka samog Exita, iz organizacije festivala najavili su nastupe najtraženijih domaćih i regionalnih hip-hop i trep zvezda.
Naime, kako kažu orgnanizatori, Exitovoj "Gang ekipi" uz ranije najavljene Tygu i Sheck Wesa pridružiće se neka od najpoznatijih domaćih imena kada je reč o hip-hopu i trepu.
 
Novoobjavljena imena iz ovih muzičkih žanrova su Senidah, Vojko V, Fox i Surreal, Appolo Showcase s Klincem, Sajsi MC, Ajs Nigrutin i Timbe.
 
Ove izvođače organizatori najavljuju kao glavne aktere najpopularnije muzičke struje na svetu.
 
"Senidah je tokom karijere duge deset godina postala prepoznatljiva po svojoj autentičnoj pojavi, muzičkom izrazu koji spaja različite žanrove i jedinstvenom vokalu. Megahitovi poput 'Replay', 'Mišići' i 'Slađana', sa stotinama miliona pregleda na YouTube-u, svrstali su je u red najtraženijih izvođača na Balkanu. Na Fusion bini publika će imati priliku da sluša Repera iz Splita Vojka V, provokativnu srpsku reperku Sajsi MC, kultnih MC-eve Ajs Nigrutina, Timbea i Smoke Mardeljana,  hip-hop metal benda Sunshine, vodeće svestrane bosanskohercegovačke rep grupe Helem Nejse, kao i regionalnih trep gurua Fox-a i Surreal-a", kažu iz organizacije.
 
Oni dodaju da će na istoj bini nastupiti i "jedinstveni" Apollo Showcase, čiji će deo biti Klinac, Baskjat, Tompe, Faberge, Kza, Danza, Bogi, Venok i Buntai.
 
 
Novoobjavljena imena pridružiće se već najavljenim izvođačima kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Solomun, Amelie Lens, Maceo Plex, Jonas Blue, Robin Schulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejcha, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat, Laibach, Hladno pivo, Darko Rundek i Ekipa, Marko Louis, Van Gogh, Amira Medunjanin, Buč Kesidi, i mnogi drugi. 
 
Iz organizacije najavljuju da će, zbog ogromnog interesovanja publike, količine festivalskih ulaznica po aktuelnim cenama biti u ponudi najkasnije do petka, 2. jula ili ranije, ukoliko se rasprodaju.

Teme

EXIT
  • Damir Krnić

    09.07.2021 17:37
    a Buba, Jala,? Ništa? eeeee
  • Veljko

    30.06.2021 03:17
    Bad Copy
    Da li ce Nigrutin smeti da izvodi novu pesmu :"umro je trep"? :D
  • Dule

    29.06.2021 23:57
    @Tja
    Kako ko, Trep Guru Trep Bos lično

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit