Svi do sada testirani posetioci Exita negativni na kovid

Prvog dana masovnog testiranja posetilaca Exit festivala nikome od testiranih nije utvrđeno prisustvo virusa.
Svi do sada testirani posetioci Exita negativni na kovid
Foto: 021.rs
Kako potvrđuju organizatori festivala, od 4.120 testiranih na Novosadskom sajmu, nije bilo pozitivnih testova.
 
Oni dodaju i da je svim posetiocima koji su kupili ulaznice, a nemaju Digitalni zeleni sertifikat, sam festival obezbedio besplatno testiranje na Novosadskom sajmu, gde se ujedno nalazi i zamensko mesto za festivalske narukvice.
 
"Zahvaljujući temeljnoj organizaciji i brzim procesima elektronske provere kodova na Digitalnim zelenim sertifikatima i anitgenskim testovima, testiranje i zamena su tekli bez zastoja, dok su komentari posetilaca bili izuzetno pozitivni", kažu iz organizacije.
 
Oni pozivaju i sve koji nisu zamenili ulaznicu za festivalsku narukvicu, da to i urade što pre tokom dana, te naglašavaju da onima koji ne uspeju da preuzmu narukvice do 20 sati Exit ne garantuje da će stići i da uđu na festival, zbog mogućih gužvi.
 
Svi oni koji na festival ulaze sa pozivnicama, a ne sa regularnim ulaznicama, nemaju pravo na besplatno testiranje, ali će imati beneficirane cene u laboratorijima Aqualaba, na 20 lokacija širom Srbije i Medlaba u Novom Sadu. Cena testiranja u Aqualabu je 900 dinara, a u Medlabu 1.500 dinara.
 
Na tri mesta u gradu nalaze se zamenska mesta za narukvice, a to su Trg Slobode do četvrtka 8. jula u ponoć, zamensko mesto ispred Petrovaradinske tvrđave do nedelje 11. jula, kao i Novosadski sajam, takođe do nedelje 11. jula samo za one koji će raditi brze testove.
 
U skladu sa bezbednosnim protokolom koji je usvojio Krizni štab, ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.
  • DRMRFR

    08.07.2021 12:25
    Nismo drugačiji rezultat testa ni očekivali!
  • Dacko

    08.07.2021 12:16
    Videcemo tamo u prvoj polivini avgusta da li je ovo istina… tako 2 3 nedelje nakon Exita ima da bude eksplozija korone i to ovog delta soja ako ne izmiksuju gore neki novi…. Bruka i sramota za grad u vreme svetske pandemije ovakve stvari da se dozvoljavaju! Samo 1 zakljucak postoji a to je da je ekonomija i lova ispred zdravlja naroda i to daleko ispred!!!
  • dibidus

    08.07.2021 12:05
    **
    Ajd navatajte bar jednog. Ovako se čini kao da lažete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit