Jutro posle Exita: Puna "devetka", redovi za hranu, čišćenje Keja, 49 intervencija Hitne pomoći

Tokom jutra posle otvaranja dvadesetog izdanja Exit festivala, na ulicama Novog Sada primetan je veliki broj posetilaca u potrazi za doručkom ili transportom do mesta gde su smešteni.
Jutro posle Exita: Puna "devetka", redovi za hranu, čišćenje Keja, 49 intervencija Hitne pomoći
Foto: 021.rs
Dok su najizdržljiviji "egzitaši" uživali uz poslednje taktove muzike sa Dance arene sve do 8 časova ujutro, većina njih koji su veče i noć proveli na Petrovaradinskoj tvrđavi nešto ranije su napustili kapije festivala, te se uputili ka svojim smeštajima.
 
Neki od njih odlučili su da do smeštaja odu taksijem, pojedinci su posle dugotrajne noći ipak smogli snage da pešače, dok su i u autobusima GSP-a primetne gužve.
 
Na nekoliko mesta u gradu primetni su redovi ispred pekara, picerija i ostalih mesta za prodaju hrane.
 
 
S druge strane, mesto "zagrevanja" posetilaca koji se spremaju da pređu Varadinski most i upute se ka Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i prethodnih godina, bio je Kej žrtava racije.
 
 
Ovog jutra, kao što je i uobičajeno tokom trajanja Exita, radnici "Gradske čistoće" imali su pune ruke posla.
 
Već oko 6:30 ujutro, većina smeća koje se nalazilo ispred spomenika "Porodica", ali i na drugim najfrekventnijim mestima bilo je počišćeno.
 
 
Kako za 021.rs potvrđuje dr Olivera Bebić Glumac, Hitna pomoć je tokom noći i jutra na Petrovaradinskoj tvrđavi imala ukupno 49 intervencija.
 
Najveći deo intervencija odnosio se na neke simptomatske probleme poput glavobolje, bolova u stomaku, alergije, malaksalosti i premora.
 
Hitna pomoć koja se nalazi na četiri punkta na Petrovaradinskoj tvrđavi zbrinula je sve koji su se požalili na ove simptome.

Teme

EXIT
  • OK

    14.07.2021 08:32
    Novosadjanka
    Rodjena sam i odrasla u nekom drugom, lepsem Novom Sadu od koga, na zalost, vise nije ostalo nista. Tuzna sam zbog toga! Vratite nam nas Novi Sad!
  • Sanja

    11.07.2021 22:01
    Ono,kada citas ,a vidis slike jutra posle burne noci u svom gradu.Divan tekst.
  • Svetlana

    10.07.2021 23:46
    Evo godine mi ne dozvoljavaju, ali da sam u formi i ja bih skakala! Ostavite decu da zive zivot, dve godine su izgubili, jedan je zivot! Deco, uzivajte!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit