Naš izbor: Šta slušati poslednjeg dana Exita - "Vojvodinian dream is open"

Stigao je kraj još jednog Exita. Za poslednje veče malo više domaćeg zvuka i nešto "lakše note", ali biće i industrijskog zvuka.
Naš izbor: Šta slušati poslednjeg dana Exita - "Vojvodinian dream is open"
Foto: 021.rs
"Glavonje" su na Dance areni, dok na Glavnoj festivalskoj bini još uvek ima šta da se čuje a da na nije elektro i haus muzika.
 
Rundek i Ekipa - 21:00
 
Rundeka mnogi od vas dobro znaju, a u pitanju je jedna od markantnijih pojava na domaćoj sceni u poslednji, pa evo, 40 godina. Dug put se prešao od Haustora u Zagrebu, Rundeka u Parizu, do Ekipa na Main stage-u Exita. U svakom slučaju, ovaj umetnik sa margine ume vrlo dobro da zađe u mejnstrim i ponudi vam odličnu žurku uz nezaboravne hitove, od "Ene", preko "Uzalud pitaš" i "Apokalipsa", pa do "Ima ih".
 
 
Laibach - 22:30
 
Rado viđeni gosti u Severnoj Koreji, kao i u Novom Sadu, na Glavnoj bini bome. Neue Slowenische Kunst 40 godina kasnije? Što da ne, kako sam Laibach kaže: "We rise, we grow/ We walk and we stand tall/ We never fall/ As big as the sky/ As far as the dawn/ We walk/ And we do not fall.
 
 
Thundermother - 21:20
 
Malo ženskog tvrdog zvuka. Thundermother za sebe kažu da one ne sviraju samo rokenrol, već da jesu rokenrol. Proverićemo to večeras. 
 
 
Love Hunters - 22:30
 
Evo nama naših, šta bismo bez Novosađana. Milan Mumin i ekipa se vraćaju na Fusion binu. Poslednje večeri Exita zasigurno će biti kao iz čuvene pesme "There": "Vojvodinian dream is open, and the Danube is still running wide".
 
 
Ida Prester i Lollobrigida - 02:00
 
Ne znamo da li vam je to neko rekao, ali Ida Prester je apsolutna kraljica. Poslednjih godina se odmetnula u samostalne vode i radi odličan posao. Vedra, nasmejana i deli ljubav. Ako bi neko mogao da bude zaštitno lice Exita, to bi bila Ida Prester. Slušajte je na Fusion bini.
 
  • Алетеа

    11.07.2021 16:25
    А Массимо?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit