FOTO: Četvrti dan Exita u fotografijama - Muzika i fudbal

Četvrtog, a ujedno i poslednjeg dana Exita, u nedelju, posetioci su imali prilike da slušaju Darka Rundeka, Laibach, Masima Savića, Idu Prester i Lollobrigidu, Love Hunters, ali i mnoge druge.
FOTO: Četvrti dan Exita u fotografijama - Muzika i fudbal
Foto: 021.rs
U prvim satima na kapijama Exita nije bilo gužve, dok se pola sata pre ponoći broj posetilaca znatno povećao. Kako zbog utakmice koja se završavala, tako i zbog smene žanrova - elektro i haus muzika dovela je mlađe generacije.
 
Mejn stejdž je otvorio slovenački indi rok bend Koala Voice, a potom je scenu preuzeo fenomenalni Darko Rundek sa svojom Ekipom i priredio još jednu izuzetnu svirku, na kakvu je navikao svoju publiku svih ovih decenija. 
 
 
 
 
 
 
 
Usledili su ponovo Slovenci i to čuveni industrijal bend Laibach, koji je priredio spektakl i odličan zvuk.
 
 
 
 
 
 
 
Fjužn stejdž je započeo sa psihodeličnim gitarskim zvukovima uz bend Bas i Stega. Usledile su švedske hard rok heroine Thundermother i u potpunosti opravdale svoj opis. Devojke su pokazale izuzetne gitarske i vokalne sposobnosti i podigle atmosferu.
 
 
 
 
 
 
Posle njih su svirali novosadski Hantersi, a pola sata pre ponoći binu je preuzeo Masimo Savić i podsetio na svoj vokal i hitove.
 
 
 
 
 
 
Moglo se u pauzi između stejdževa šta i pojesti, odmoriti na lejzi begovima, uživati u različitim sadržajima, ali je poslednje veče festivala sa muzike pažnju odvuklo finale između Italije i Engleske.
 
 
 
Ove godine nije bilo organizovanog gledanja utakmice na rege ili nekom od stejdževa, ali se na nekoliko lokacija meč mogao pratiti preko ekrana.
 
 
 
U Gradiću se izvođenje penala gledalo preko projektora, uz navijanje i potom pevanje pesme "Bella Ciao" u čast pobede Italijana.
 
 
 
Stalni gost Exita David Guetta u 2.30h je preuzeo glavnu binu, a na fjužn se ponovo popela fenomenalna Ida Prester i Lollobrigida i podelila svoju energiju i pozitivu sa publikom.
 
 
Ekspolziv stejdž ugostio je snažne bendove poput Mud Factory, Bonecarver, Motorcharge i Overdrive.
 
 
Na Exitu su sinoć nastupili i Solomun, Sneck Wes, Jonas Blue, Ajs Nigrutin i Timbe i drugi.
 
 
 
 
Oko 4 sata mogao se videti vatromet, kada su završeni nastupi na glavnoj bini, dok je sam festival trajao do jutarnjih sati na Dance areni.
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit