Iz Exita pozvali finsku premijerku na Sea Dance, kao i na Tvrđavu sledećeg jula

Osnivač Sea Dance festivala Dušan Kovačević pozvao je putem svog Instagram profila premijerku Finske Sanu Marin da dođe na ovogodišnje izdanje festivala.

On joj je, ispred kompletne organizacije, izrazio podršku zbog medijske hajke koja se digla proteklih sedmica, saopštio je Exit.

U pozivu finskoj premijerki Kovačević je naveo da bi voleo da ona poseti ne samo Sea Dance nego i Exit sledećeg jula, istakavši da su njena energija i pozitivan stav dobrodošli na svim Exitovim festivalima.

Navedeno je i da je vikend na Sea Dance festivalu svakako topliji nego vikend u Helsinkiju.
 
Podseća se da se proteklih dana javnost podelila u odobravanju i osudi objavljenog video snimka u kojem se vidi kako se finska premijerka zabavlja i pleše sa grupom prijatelja.
 
 
"Kod javnih ličnosti, granice privatnog i javnog života su fluidne, ali je sigurno da i oni imaju pravo na slobodno vreme, zabavu i dobar provod, koji su na Sea Dance festivalu izvesni", dodaje se u saopštenju.
 
Ocenjeno je i da će to ujedno biti odlična prilika da se Sana Marin uveri u istinitost priča o balkanskom gostoprimstvu i pozitivnoj energiji.
  • LoL

    27.08.2022 11:05
    Apsolutni vrhunac za malogradjanstinu iz kruga dvojke. ''Depresivni muzicki mediokritet Nik Kejv je toliko iznad muzike odavde, joj Exite, povedi me sa sobom odavde''... Ahahahaha
  • pera

    26.08.2022 11:31
    @Undertaker
    Jesi ti druze bio gore u protekloj deceniji? Na Exit sad i ide upravo Halid Bešlić publika.
  • @Undertaker

    26.08.2022 07:06
    "te priče da se ne podnose izveštaji su za malu decu"
    Radio sam i ja za Exit, a i da nisam, tvoja priča kako rade po PS-u je za malu decu sa posebnim potrebama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit