"Get EXITed" stiže u Strumicu: Konstrakta nastupa 7. septembra, ulaz besplatan

Detalji drugog izdanja velikog muzičkog događaja u Makedoniji "Get EXITed presents Strumica" prezentovani su u prisustvu poznate muzičarke Konstrakte.
"Get EXITed" stiže u Strumicu: Konstrakta nastupa 7. septembra, ulaz besplatan
Foto: Grad Novi Sad

Taj događaj biće održan 7. septembra u strumičkom Velikom parku, gde će premijerno nastupiti Konstrakta, kao i druge muzičke zvezde.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je istakao da je Novi Sad u regionu i šire prepoznat kao izvoznik kreativnih industrija i rasadnik festivalsko-muzičkog turizma.

"Ponosan sam na to što je 'EXIT' ponikao upravo iz našeg grada pre više od dve decenije, a zajednička želja nam je da se on dalje razvija. Organizatorima festivala želim još mnogo uspeha i kvalitetnih projekata, a Konstrakti, kao i drugim izvođačima, da 7. septembra nadmaše očekivanja i ostvare još više od prošlogodišnjih 20.000 poseta", rekao je Đurić.
 
Osnivač i direktor "EXIT" festivalske grupacije Dušan Kovačević je naglasio da je "EXIT" prošle godine organizovao čak 26 događaja u 10 zemalja.
 
"Prošlogodišnje izdanje 'EXIT' događaja u Severnoj Makedoniji je zaista prevazišlo sva očekivanja, a za to vreme nije bilo slobodnog smeštaja u okolini Strumice za turiste koji su došli iz celog regiona", rekao je Kovačević.
 
Čelnik opštine Strumica Kostadin Kostadinov je istakao da je njemu i njegovim sugrađanima zadovoljstvo da budu domaćini velikog događaja u septembru, na kojem će nastupiti muzičke zvezde.
 
"Kao čelnik Opštine Strumica, odavde, iz Novog Sada, želim da istaknem da ćemo se i ove godine potruditi da se 'GetEXITed' događaj nadaleko čuje i da ponovo bude grandiozan", istakao je Kostadinov.
 
Muzičarka Ana Đurić Konstrakta naglasila je da se raduje makedonskoj publici, dok su organizatori poručili da će uskoro biti objavljene ostale svetske i regionalne zvezde koje će 7. septembra nastupiti u strumičkom Velikom parku. 
 
Ulaz na veliki "Get EXITed" događaj biće slobodan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit