Za nekoliko sati prodato 3.000 ulaznica za Paula Kalkbrennera u beogradskoj Areni

Tek najavljeni show Paula Kalkbrennera za 12. maj u beogradskoj Areni doneo je najjači start prodaje za elektronski događaj u Srbiji do sada.

Za ovaj spektakl u najvećoj dvorani Jugoistočne Evrope, koji organizuje EXIT za otvaranje TMRW konferencije, kupljeno je više od 3.000 ulaznica u samo nekoliko sati, a dva kontingenta VIP i VIP On-stage ulaznica po prvim cenama doslovno su razgrabljena za nekoliko minuta.

Sve ovo potvrđuje da će predstojeći EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaj biti najtraženija žurka ove godine u Beogradu, kojom se ujedno otvara novo izdanje vodećeg tech okupljanja u Evropi - Tomorrow konferencije.

Ovakav početak prodaje u potpunosti je u skladu sa muzičkom veličinom Paula Kalkbrennera - radi se o vodećem svetskom producentu, DJ-u i live izvođaču, koji redovno puni stadione i evropske dvorane, i koji iza sebe ima nastup pred pola miliona ljudi.

Zato je idealno okruženje za njegov nastup u Srbiji upravo Štark Arena, sa svojom nadmoćnom produkcijom i Kalkbrennerovom neverovatnom sposobnošću da muzikom i energijom upravlja hiljadama ljudi, kao da se nalazi u intimnom klubu.

Uzbuđenje pred ovaj nastup dodatno pojačava to što je domaćoj i regionalnoj publici nedostajao događaj ove vrste baš u beogradskoj Areni, što je iskustvo samo po sebi.

U ponudi su nove cene ulaznica za nastup Paula Kalkbrennera u Štark Areni 12. maja.

Regularne ulaznice dostupne su po ceni od 1.990 dinara, VIP za 4.490 dinara i VIP + On-stage za 5.990 dinara. EXIT fanovima, koji su festivalsku ulaznicu kupili do 31. marta, regularne ulaznice su dostupne online uz popust, po promotivnoj ceni od 1.490 dinara. Ulaznice su dostupne na Exitovom sajtu, Gigs Tix prodajnim mestima i online.

Show Paula Kalkbrennera napraviće odličan uvod za predstojeće nastupe na Exitovoj mts Dance Areni, hramu elektronske muzike. Ujedno će otvoriti i novo izdanje TMRW konferencije, koju će od 12. do 14. maja u Štark Areni posetiti preko 10.000 ljubitelja blokčejna, gejminga, metaversa i veštačke inteligencije.

Ulaznice za drugo beogradsko izdanje Tomorrow konferencije u prodaji su po najpovoljnijim cenama i dostupne su na tmrwconf.net.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit