Prijavi se na Play at EXIT konkurs i zasviraj na kultnoj Visa Fusion bini

EXIT i Visa otvaraju konkurs Play at EXIT, u okviru kog će četiri izabrana autorska benda ili izvođača imati priliku da nastupe na Visa Fusion bini na ovogodišnjem izdanju festivala od 6. do 9. jula.
Prijavi se na Play at EXIT konkurs i zasviraj na kultnoj Visa Fusion bini
Foto: Pixabay

Tradicionalni Play at EXIT konkurs i ove godine pruža autorskim muzičarima priliku da zasijaju na jednoj od najstarijih i najuticajnih festivalskih bina, Visa Fusion, na taj način podstičući rad i razvoj novih izvođača.

Odabrani će imati priliku da pokažu svoj talenat na ovogodišnjem izdanju EXIT festivala - prijave su otvorene do 7. juna, a grupe i muzičari mogu se prijaviti putem aplikacije na ovom linku.

Konkurs je namenjen novim bendovima i izvođačima sa autorskim pesmama, koji svoju muziku izvode uživo, bez obzira na to da li imaju izdavača ili ne.

Od kandidata se traži da u svojoj prijavi dostave najmanje dve autorske numere dostupne na nekom od striming servisa, svoje podatke, prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr.

Stručni selektorski tim, koji čine višegodišnji Exitovi programski menadžeri, izabraće pobednike ovogodišnjeg Play at EXIT konkursa, koji će imati priliku da se lansiraju u EXIT Univerzum i nastupe na kultnoj Visa Fusion bini.

Pobednici konkursa će stati rame uz rame sa nekim od vodećih svetskih i regionalnih muzičkih imena, među kojima su američke ska legende The Toasters, beogradski Mortal Kombat i harizmatična Zoe Kida, ali i snažna trap i rap postava koju predvode Z++, Hiljson Mandela, Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano & Ajs Nigrutin, Crni Cerak & Lacku, Kendi, itd.

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit