Bezbednost i vrhunska zabava u jednom na EXIT festivalu

Od 6. do 9. jula u Novom Sadu će se održati EXIT festival, jedan od najboljih evropskih festivala koji će ugostiti posetioce iz celog sveta.
Kao društveno odgovorna kompanija, koja ulaže značajna sredstva u kulturu i umetnost i koja je okrenuta mladima, DDOR je zvanično osiguranje EXIT festivala, koji je već dva puta proglašen najboljim evropskim festivalom, u okviru uticajnih Evropskih festivalskih nagrada.

Akcenat na ovogodišnjim aktivnostima kompanije DDOR jeste podizanje svesti o bezbednosti u saobraćaju. Pod sloganom "Uspori! Ne gori", posetioci će imati priliku da se oprobaju u raznovrsnim i zanimljivim aktivnostima koje će ih čekati u aktivacionoj zoni DDOR-a, uz Muzej grada Novog Sada po izlasku iz tunela, u partnerstvu sa Agencijom za bezbednost saobraćaja.

Takođe, DDOR donosi i poseban benefit svima koji su kupili ulaznice za EXIT. Posetioci ostvaruju 15 odsto popusta prilikom ugovaranja polise putnog osiguranja ukoliko unesu kod od 11 cifara, koji se nalazi u donjem levom uglu ulaznice, u odgovarajuće polje "Promo kod" na portalu moj.ddor.rs. Vrlo je važno da se promo kod blagovremeno pribeleži, kako bi zainteresovani mogli da ga koriste i nakon zamene ulaznica za narukvice. Ovo je odlična prilika da se letnja avantura nastavi bezbedno na nekom putovanju, koje je planirano do kraja godine.
 
 
Predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja, Frančesko Maši, izrazio je svoje zadovoljstvo zato što je DDOR zvanično osiguranje jednog od najprestižnijih evropskih festivala i istakao da ova saradnja pruža izvanrednu priliku posetiocima da uživaju u u vrhunskoj zabavi, sjajnoj muzici i festivalskoj energiji, kao i da se edukuju o važnosti bezbednosti u saobraćaju.
 
"Kroz ovu saradnju želimo da stavimo akcenat na edukaciju i podignemo svest o važnosti odgovornog ponašanja u saobraćaju kako bismo zajedno doprineli bezbednijem okruženju. Kroz različite inicijative, aktivnosti i edukativne kampanje, delom inspirisane projektima naše matične Unipol grupe, jednog od evropskih lidera u osiguranju, želimo da informišemo ljude o pravilima u saobraćaju, da podstaknemo poštovanje među učesnicima u saobraćaju i promovišemo ispravne navike. Briga o bezbednosti je deo naše misije i ponosni smo što sarađujemo sa EXIT festivalom kako bismo zajednički stvorili atmosferu u kojoj svako može da se opusti, uživa u muzici, znajući da je bezbednost na prvom mestu. Neka ova saradnja bude primer kako odgovorna poslovna praksa može da doprinese stvaranju pozitivnih promena i ostavi trajan utisak na zajednicu. Zahvaljujem se i Agenciji za bezbednost saobraćaja koja nam je pružila nesebičnu podršku kada je reč o aktivnostima na festivalu", istakao je predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Frančesko Maši.
 
Uz podršku Agencije za bezbednost saobraćaja, svi zainteresovani će imati priliku da u kontrolisanim uslovima "dožive" sudar pri malim brzinama i shvate značaj vezivanja sigurnosnog pojasa. Interesantan i zabavan način da se prikaže uticaj alkohola na opažanje i koordinaciju jeste rešavanje jednostavnih zadataka uz nošenje posebnih naočara koje simuliraju efekte dejstva alkohola ili droga. Uz ostale zabavno-edukativne sadržaje, prisutni će u svakom trenutku moći da urade alko test i u odnosu na rezultat dobiju nagrade i važne poruke.
 
"Na muzičkim festivalima, nastojimo da svojim prisustvom delujemo preventivno i da posetiocima skrenemo pažnju da je osim dobre zabave, važan bezbedan povratak sa događaja. Gubitak života u saobraćaju nije prihvatljiv, a vožnja pod dejstvom alkohola jedan je od vodećih uticajnih faktora na nastanak saobraćajnih nezgoda. U slučaju konzumiranja alkohola ili psihoaktivnih supstanci ne treba sedati za volan, za to nema opravdanja. Isto tako ne treba se prevoziti sa nekim ko je konzumirao alkohol ili psihoaktivne supstance. Taksi, gradski prevoz, poziv prijateljima ili roditeljima koji će doći po vas su neuporedivo bezbednije opcije. Odgovorno i bezbedno ponašanje prema sebi i drugim učesnicima u saobraćaju preduslov je za očuvanje života i zdravlja", rekao je v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović.
 
Zajednički nastup DDOR-a i Agencije za bezbednost saobraćaja realizovaće se u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Upravom saobraćajne policije, Gradom Novim Sadom, Kancelarijom za mlade i Kancelarijom za borbu protiv droga. Ovakve saradnje omogućavaju razmenu ideja, resursa i najbolje prakse u stvaranju bezbednog okruženja za sve.
 
Na EXIT festivalu, kompanija DDOR će još jednom istaći svoju posvećenost mladima i važnost podizanja svesti o osiguranju i bezbednosti u saobraćaju. Konačno, prisustvo DDOR osiguranja na festivalu donosi inspiraciju i podsticaj, postavljajući visoke standarde za kreiranje još plodonosnije budućnosti u umetnosti i kulturi. EXIT festival će na taj način postati ne samo tačka sinergije festivalske energije, vrhunske zabave i sjajne muzike, već i platforma za promovisanje vrednosti društvene odgovornosti i bezbednosti u saobraćaju, u kojoj DDOR igra ključnu ulogu.
 
Sve informacije možete pronaći na sajtu www.ddor.rs.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit