Za EXIT 2024 se već registrovalo preko 17.000 fanova

Ovogodišnji EXIT posetioci poručili su javno da će se na festival vraćati svake godine, a sada je više od 17.000 fanova to definitivno potvrdilo.

Ova velika i sjajna skupina najvernijih Exitovaca, koja čini trećinu dnevnog kapaciteta Petrovaradinske tvrđave, registrovala se za kupovinu ograničene količine prvih ulaznica za izdanje 2024, po specijalnim uslovima i najboljim cenama.

Ovim su, u periodu od samo 10 dana - od 11. do 21. jula - posetioci sa skoro svih tačaka planete pokazali veliku želju da ponovo dođu na Petrovaradinsku tvrđavu i još jednom izrazili ljubav prema Exitu.

EXIT 2024 biće održan od 11. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a pored tradicionalno velikog broja fanova iz Srbije i zemalja regiona Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Severne Makedonije, te Crne Gore, najveći broj zainteresovanih posetilaca doći će iz Turske, Holandije, Nemačke, Velike Britanije, SAD, Austrije, Rusije, Francuske, Švajcarske, Španije, Grčke, Italije, Rumunije, Bugarske...

Posebno raduje što će u Novi Sad stići i gosti iz dalekih zemalja, poput Indije, Izraela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Meksika, Maroka, Brazila, Kipra, Perua, Kostarike, Omana, Šri Lanke, Tunisa, Kine, Tajlanda, Egipta, Čilea. Na spisku registrovanih za EXIT 2024 su čak i fanovi sa Barbadosa, Mauricijusa, iz Singapura, Trinidada i Tobaga, Vijetnama, Novog Zelanda... 

U znak zahvalnosti za posvećenost i lojalnost Exitu, njima će biti poslat specijalan link, putem koje će festivalske ulaznice moći da kupe po najpovoljnim cenama.

Svi oni koji u međuvremenu donesu odluku da je EXIT sledeće godine nezaobilazan moći će da kupe festivalsku ulaznicu po početnoj promotivnoj ceni. Više informacija o zvaničnom početku prodaje biće objavljeno uskoro.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit