Prvo izdanje EXIT diskografske kuće, traka "Universe" osvojila sam vrh Beatport Hype liste

Traka "Universe" koju je EXIT lansirao u saradnji sa našim najuspešnijim producentom elektronske muzike Space Motion-om, našla se na prvom mestu Beatport Hype: Melodic & Techno liste.
 Prvo izdanje EXIT diskografske kuće, traka "Universe" osvojila sam vrh Beatport Hype liste
Foto: 021 (Exit Promo team)

Pesma "Universe", koju uz novosadskog umetnika potpisuje i poznata američka umetnica JES, trenutno se nalazi na nekoliko visokih pozicija širom muzičkih top lista, i uspešno se bori sa konkurencijom od preko 25.000 novih izdanja koja se na nedeljnoj bazi nađu na Beatportu.

Space Motion je već 16 godina rado slušano i prepoznatljivo ime elektronske muzičke scene. Iz Novog Sada on je zakoračio i osvojio bine evropskih i azijskih zemalja u koje je doneo svoju mešavinu posebne i jedinstvene energije koja isijava kroz žanrove kao što su techno, progressive, tech i deep house.

O njegovom uspehu mnogo govori i činjenica da  je prošle godine osvojio visoko drugo mesto na Beatportovoj listi najboljih artista i to u jednom od najpopularnijih muzičkih žanrova - melodic techno-u! Ispred njega našao se jedino dvojac Artbat, dok je iza sebe ostavio brojne velikane kao što je Solomunova izdavačka kuća Diynamic.

Traka "Universe" je i pre samog izlaska privukla veliku pažnju kada su je zavrteli Like Mike na Tomorrowland-u, ali i Armin van Buuren u svom čuvenom podcastu "ASOT". Zbog povezanosti koju Space Motion ima sa Exitom, naziv trake poneo je ime teme ovogodišnjeg izdanja festivala, dok je spot sniman upravo na Dance Areni tokom njegovog seta. Kolaboracija između Space Motiona i Exita kroz traku "Universe" još jednom je pokazala uspešnu sinergiju domaćih brendova, dok je EXIT Soundscape izdavačka kuća podigla sve na još viši nivo sklopivši partnerstvo sa globalnim digitalnim distrubuterom Paradise Worldwide.

EXIT Echosystem osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima sa naših prostora i šire pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz muzički lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama, a u okviru iste platforme, pokrenuta je i izdavačka kuća EXIT Soundscape.

Teme

EXIT
  • nomenklatura

    23.10.2023 19:00
    Nije loša pesma uopšte.... dobar je Tole, zna znanJe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit