EXIT 2024 donosi dodatan festivalski dan i novo ime Glavne bine u čast Nikole Tesle

EXIT festival upravo je objavio temu svog narednog izdanja pod nazivom STARSEEDS.
EXIT 2024 donosi dodatan festivalski dan i novo ime Glavne bine u čast Nikole Tesle
Foto: Pixabay

Exitova Zvezdana deca iz preko 120 zemalja širom planete okupiće se na letnjem hodočašću na Petrovaradinskoj tvrđavi sledeće godine.

Predstojeće izdanje festivala biće poziv na buđenje i oslobađanje potencijala svih pojedinaca, u kom će svako od nas imati priliku da dostigne svoju jedinstvenu svrhu, uz moto - Probudimo naše supermoći zajedno.

Upravo pod ovim sloganom dogodiće se 24. po redu EXIT festival kojim će u čast našem i svetskom najpoznatijem pronalazaču, futuristi i vizionaru, glavna bina dobiti novo ime - Tesla Universe.

Naredno izdanje EXIT festivala biće održano od 11. do 14. jula 2024, dok će nulti dan, 10. jul, posebnim Starseeds Takeover performansom na pomenutoj Tesla Universe bini proslaviti rođendan Nikole Tesle - našeg najznačajnijeg pronalazača koji je ostavio neizbrisiv trag na svet u kom živimo danas.

Vekovima unazad ljudska istorija iznedrila je jedinstvene duše, vizionare i revolucionare sa misijom da promene svet na bolje bljeskom svoje unutrašnje svetlosti. Ličnosti kao što su Leonardo Da Vinči, Mileva Marić, Martin Luter King, Frida Kalo, Mikelanđelo, Klara Cetkin, Ivo Andrić i mnogi pored njih otelotvoruju suštinu kreacije, oni u sebi nose mudrost eona, i seme inspiracije koja rasplamsava maštu sanjara koji dolaze nakon njih. Podsećaju nas da smo svi međusobno povezani, da smo deo kosmičke simfonije koja odjekuje širom univerzuma.

Živimo u vremenu kada svako od nas ima potencijal i mogućnost da dostigne izuzetnost i da udružen sa sebi sličnima podigne svest celokupnog čovečanstva, kreirajući jedinstvo, mir i ljubav među ljudima. Upravo sa tim ciljem ponovo ćemo se okupiti na Tvrđavi, kako bismo snagom zajedništva probudili naše skrivene snage i sopstvene supermoći.

Nikola Tesla uvek je stajao daleko ispred svog vremena, kao svetionik inovacije, čiji sjaj prevazilazi granice konvencionalne misli. U analima istorije, on je poštovan ne samo kao pronalazač i naučnik, već i kao istinsko dete zvezda čiji uvidi i kreacije osvetljavaju put ka budućnosti istkanoj harmonijom među ljudima. Visokofrekventna energija zajedništva na narednom izdanju EXIT festivala ostaviće neizbrisiv trag i napraviti iskorak u pravcu pozitivnih promena, zbližavanja, iskrenosti i prisnosti, slaveći upravo Zvezdanu decu i svojevrsne vizionare, zbog čega će i glavna festivalska bina poneti ime Tesla Universe Stage, u čast naučniku koji je ostavio možda i najsvetliji trag u istoriji.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit