Tom Morello i Black Eyed Peas dolaze na Exit: Pogledajte ko još stiže na Petrovaradinsku tvrđavu

Gitarista benda Rage Against the Machine i sasatav Black Eyed Peas nastupiće na Exit festivalu 2024. godine.
Među prvim najavljenim imenima na festivalu na Petrovaradinskoj tvrđavi su i Gucci Mane, Carl Cox, Bonobo, Kenya Grace...
 
Black Eyed Peas stižu po prvi put u Srbiju, a pridružiće im se i ključna figura osnivanja pokreta Gucci Mane. 

Tom Morelo je poznat po svom radu u Rage Against the Machine, ali i u sastavu Audioslave. Poslednjih godina je učestvovao i na koncertima Brusa Springstina i njegovog E Street Band-a.

Među izvođačima koji su najavljeni za 2024. su i Dub FX, Iniko, Franky Wah, Coroner, John Newman, Joker Out, Lakeside X, Nemesis, Rudimental, The Exploited...
 
Naredno izdanje EXIT festivala, sa temom EXIT Starseeds i sloganom "Probudimo naše supermoći zajedno", biće održano od 10. do 14. jula 2024 na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz nulti dan rezervisan za posebni Starseeds Takeover performans na Tesla Universe bini.
 
Četvorodnevne ulaznice po promo ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 50% dostupne su na sajtu EXIT festivala, kao i na Gigs Tix prodajnim mestima i online. 
  • Llaza

    16.12.2023 16:14
    Tom Morelo je neko zbog koga sam prvi put poželeo da sviram gitaru te neke 93, 94 godine, inflacija svuda ja kupujem na pijageru klinac kasetu, prvi album onaj crno beli omot, kao juče da se sećam, ne znam ni šta je ni ko je.
    kad sam čuo onaj zvuk, malo je reći da sam odlepio!!!.. uvek mi je Morelo bio šmeker, onako nasmejan, tehnika koju ima, teping, pedale, borac za pravdu večeiti, ma legenda!
    bilo bi lepo da je ceo Rejdž ali i ovo je fenomenalno za naše uslove i džiberanu kakva smo postali....
  • Si si

    15.12.2023 15:13
    Hleba i Exita.
  • O

    15.12.2023 14:31
    Bolje mnogo nego prosle godine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit