Snimanje filma "Justice League" počinje u aprilu

Warner Bros Pictures objavio je da produkcija prvog dela filma "Justice League" treba da počne 11. aprila.

"Ideja da bismo mogli da počnemo sa konceptom ‘Justice League’ je super stvar. Već neko vreme se nalazi u stanju da je ‘krajnje vreme’ i ne krivim šefove studija što se osećaju tako, jer se film priprema već dugo, ali ipak, bilo je malo kreativne zbrke", izjavio je reditelj Zek Snajder. "Iako je u početku bila ideja da se svi ostali superheroji smeste na jedno mesto, morate prvo da osmislite svet u kojem svi oni postoje".

Džejson Momoa biće Akvamen, Rej Fišer – Kiborg, a Ezra Miler – Fleš u ostvarenju "Justice League", gde će im se pridružiti junaci koje ćemo sledećeg meseca videti u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice".

Produkcija filma "Justice League" radiće se u Londonu, a premijera se očekuje 10. novembra 2017.

Autor: B92

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.