VIDEO: Objavljen prvi trejler za rimejk Ben-Hura

Objavljen je prvi trejler za rimejk istorijskog spektakla "Ben-Hur", koji u srpske bioskope stiže 1. septembra.
Reditelj filma je Timur Bekmambetov, a glavne uloge tumače Džek Hjuston, Morgan Frimen, Nazanin Bonijadi, Tebi Kebal, Rodrigo Santoro i Haluk Bilginer. 
 
Priča govori o imućnom Jevrejinu i plemenitom čoveku Judi Ben-Huru, koji bude prodat u roblje, nakon što ga je prijatelj iz detinjstva, Rimljanin Mesala, lažno optužio. Nakon više godina, oni se ponovo sreću i to u čuvenoj trci dvokolica, u kojoj će Juda poraziti Mesalu i povratiti ugled koji mu je svirepo oduzet. 
 
Prethodna verzija filma "Ben-Hur" snimljena je davne 1959. godine, po romanu Lua Volisa i u režiji Vilijama Vajlera. Film je osvojio četiri Zlatna globusa i 11 Oskara, čime drži rekord zajedno sa filmovima "Titanik" i "Gospodar prstenova: Povratak kralja" u broju nagrada Američke filmske akademije. 
 
U tom istorijskom spektaklu igrali su Čarlton Heston, Džek Hokins, Heja Hararit, Stiven Bojd, Hju Grifit, Marta Skot, Keti O'Donel, Sem Džafi, Finli Kari, Frenk Tring, Klod Hiter.
 
Autor: Tanjug

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film