"Batman v Superman: Dawn of Justice" najbolji najgori film

Film "Batman v Superman: Dawn of Justice" ušao je zvanično u istoriju kao najuspešniji film sa najgorom kritikom.

U nedelji premijere, film je u bioskopima širom sveta zaradio više od 420 miliona dolara, što je najveća suma u okviru fantazijskog žanra, piše "Independent".

"Batman v Superman" je takođe film koji je u nedelji premijere zaradio najmanje 150 miliona dolara, noseći titulu "rotten" na sajtu Rotten Tomatoes, namenjenoj filmskoj kritici. Takođe je ušao u istoriju kao jedan od samo pet akcionih filmova koji su bioskopskim blagajnama uspeli da donesu zaradu od bar 100 miliona dolara sa rejtingom manjim od 30 odsto.

Glavne uloge u filmu tumače Ben Aflek (Betmen), Henri Kavil (Supermen) i Gal Gadot (Čudesna žena).

Autor: B92

  • XO

    31.03.2016 10:39
    Što se mene tiče film ima ocenu 9 od 10. Ko voli takvu vrstu filmova neka izvoli u bioskope ali obavezno pre toga pogledati "Man of steel" kao uvod u priču. "DC comics" u saradnji sa Zak Snajderom je konačno uspeo da parira "Marvelu". Mislim da će i "Suicide Squad" biti odličan nastavak cele priče iz DC-a.
  • Čekićar

    31.03.2016 09:34
    ccc...
    Još da Rambo udari na Komandosa ili Terminator na Rokija i da zaokružimo budalaštinu uništavanja heroja naših mladosti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.