Naomi Vots biće zvezda nove serije bazirane na "Game of thrones"

U predstojećoj seriji baziranoj na "Game of thrones" Naomi Vots će se iz velike obožavateljke ove serije pretvoriti u jednu od njenih glavnih uloga, piše Deadline.
Vots će glumiti harizmatičnu članicu visokog društva koja krije mračnu tajnu. Nažalost, drugi detalji o njenoj ulozi još se strogo čuvaju u tajnosti, kao i ostali detalji vezani za seriju i njenu povezanost s trenutnom serijom "Game of thrones".
 
Za scenario serije zadužena je Džejn Goldman, čija će radnja biti smeštena hiljadama godina pre događaja u trenutnoj seriji "Game of thrones".
 
HBO i producenti otkrili su samo jedan detalj, a to je da će nova serija otkriti kako istorija Vesterosa nije priča za koju mislimo da je znamo, nagoveštavajući da bi mogla otvoriti nova vrata za proširenje franšize.
 
Prema rečima predsednika programa HBO Kejsija Blojusa, to će i dalje biti serija s više glavnih likova.
 
"Biće jakih ženskih likova, ali to je ansambl, tu su i muškarci i žene. Džejn je dobra scenaristkinja, ne želimo da je ograničavamo na pisanje samo ženskih glavnih likova. Postoje razne vrlo komplikovane glavne uloge", rekao je Blojus za Deadline.
  • Iskreno

    06.11.2018 09:17
    toliko
    Iskreno toliko se događa u toj seriji da sam već zaboravio šta se sve desilo u predhodnoh sezoni. Mislim da im trebao trejler bar od sat vremena za predhodnu sezonu kako bi nastavili sa novom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.