Džoni Dep sve nepoželjniji u Holivudu

Uključivanje Džonija Depa u drugi nastavak filma "Fantastic Beasts" izazvalo je kontroverzu nakon što je glumac optužen za porodično nasilje, prenosi NME.
Naime, glumac Ezra Miler je prokomentarisao uključivanje Depa u novi nastavak, tvrdeći da nijedan od glumaca nije bio konsultovan o odluci.
 
Džoni Dep igra Gelerta Grindelvalda u ovogodišnjem nastavku "Fantastic Beasts And Where To Find Them: The Crimes Of Grindelwald", a njegovo angažovanje izazvalo je kontroverzu nakon navoda o porodičnom nasilju za koje ga je optužila njegova bivša supruga Amber Herd 2016. godine. Dep je negirao tvrdnje i slučaj je na kraju rešen van suda, a Herd je povukla tužbu.
 
U novom intervjuu, Ezra Miler, koji inače igra Kredens Berbouna u filmu, govorio je o odluci Dž. K. Rouling da ipak rezerviše ulogu Gelerta Grindelvalda Džoniju Depu.
 
"Ne, niko od nas nije bio konsultovan. Niko od nas nije znao da će Džoni Dep bio deo glumačke ekipe", rekao je Miler.
 
Na pitanje kako se osećao kada je saznao da mora da radi zajedno s Depom, čiji je privatni i poslovni život u zadnje vreme u silaznoj putanji, mladi glumac je rekao kako je profesionalac i kako će nastaviti da radi najbolje što može.
 
"The Crimes Of Grindelwald" počeo je da se prikazuje u bioskopima pre nekoliko dana, a prošlog meseca je Džoni Dep izjavio kako se nada ulozi i u trećem nastavku.
 
Iako je Ezra Miler bio dosta rezervisan kada je bilo u pitanju komentarisanje uloge Džonija Depa, naslućuje se kako je holivudski glumac sve nepoželjniji u filmskim krugovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.