VIDEO: Prvi trejler za horor film sa "zlim Supermenom"

Film "Brightburn" dobio je svoj prvi trejler koji otkriva da je u pitanju mračni zaplet iz jedne od najpoznatijih strip knjiga svih vremena.
Trejler otkriva da se film fokusira na par (Elizabet Benks i Dejvid Denman), koji otkriju vanzemaljsku bebu i odluče da je usvoje.
 
Ali ne, ovo nije Supermen. Ovo dete (Džekson A. Dan) umesto da izraste u superheroja, izrašće u njegovu suprotnost, prenosi Holivud reporter. 
 
Film je režirao Dejvid Jaroveski, poznat po ostvarenju iz 2014. godine "Čuvari Galaksije" (Guardians od the Galaxy), dok su za scenario zaslužni Brajan Gan i Mark Gan. 
 
Glavne uloge u filmu tumače Elizabet Benks, Dejvid Denman, Džekson A. Dan, Met Džouns i Meredit Hagner. 
 
Filmski kritičari kažu kako će ovaj horor prikazati kako bi izgledalo kada bi Supermen bio zloban. 
 
Premijera filma "Brightburn" zakazana je za 24. maj iduće godine u Americi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.