Leonardo Dikaprio mora da vrati Oskar

Glumac Leonardo Dikaprio moraće da vrati statuu Oskara koja je pripadala Marlonu Brandu, a koju je dobio na poklon.
Kako prenose mediji, Dikaprio je statuu dobio od malezijskog biznismena Džoa Loua, koji je u međuvremenu optužen zbog pronevere investicionih fondova. On je od njega dobio i sliku Pabla Pikasa i kolaž Žan-Mišela Baskijata, prenose svetski mediji.
 
Interesantno je da je Brandov Oskar nestao iz njegove kuće u Holivudu, da bi ga kasnije kupio Lou za 600.000 evra od jednog prodavca retkih stvari. Iako se sve dogodilo pre godinu dana, detalji ovog skandala izašli su u javnost kada je Njujork tajms objavio priču o Lou, inače finansijeru filma "Vuk s Vol strita". 
 
Lou je optužen zajedno s bivšim premijerom Malezije Najibom Rezakom, zbog pronevere od milijardi dolara.
 
U pitanju je Brandov Oskar za film "Na dokovima Njujorka" iz 1954. godine. Lou je u bekstvu, a prema nekim saznanjima, krije se u Kini, gde ga navodno kriju tamošnje vlasti.
  • m

    14.12.2018 17:39
    hej... klikbejt :)
  • Del Potro

    14.12.2018 06:42
    Lepe Leonardo se malo igrao sa cika Luom...:hehe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.