VIDEO: Prvi pogled na novu "Igru prestola"

HBO je započeo ovu godinu još jednim trejlerom sadržaja koji nam donose u narednih 12 meseci.
VIDEO: Prvi pogled na novu "Igru prestola"
Foto: Printscreen
Video sadrži nove klipove iz serija koje se vraćaju na male ekrane kao što su "Veep", "Velike male laži" ("Big Little Lies") i "Igra prestola" ("Game of Thrones"), ali i nekih novih ostvarenja poput "Watchmen" i "Euphoria".
 
Kratak video materijal iz serije "Igra prestola" je značajan jer se radi o prvom prikazu nove sezone, a i zbog toga što prikazuje prvi susret između Sanse Stark i Deneris Targerijen. Kako je najavljeno ranije, nova sezona započinje tako što Deneris i Džon Snežni stižu u Zimovrel, pa je i ovaj susret možda među prvim kadrovima koje ćemo videti u poslednjoj sezoni ove popularne serije.
 
U videu Sansa govori Deneris: "Zimovrel je Vaš, Vaša Milosti" što sugeriše da ona neće pružati otpor kada se njen brat vrati u njihov porodični dom sa novom kraljicom. “Igra prestola” se vraća na HBO u aprilu sa svojom završnom sezonom.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.