Stižu još dve sezone Simpsonovih

Avanture Homera, Mardž, Barta, Lise, Megi i ostalih stanovnika Springfilda nastavljaju se još dve sezone, objavila je televizija "Fox".
"Fox" je odlučio da nastavi sa 31. i 32. sezonom humoristične animirane serije koja tako učvršćuje titulu serije s najdužim prikazivanjem u udarnom terminu u istoriji televizije. Simpsonovi su tu titulu osvojili 2018. kada su prikazani 636. put i s trona svrgnuli seriju "Gunsmoke". Kad se prikažu nove epizode, biće ih ukupno 713.
 
Simpsonovi su dosad dobili 33 Emija, a na velikom platnu pojavili su se 2012. flmom "The Simpsons Movie".
 
Popularni šou našao se na udaru kritika zbog lika Apua Nahasapimapetilona, indijskog vlasnika prodavnice Kwikimart. Kritike su se pojavile nakon izlaska dokumentarnog filma "The Problem With Apu" koji je upozorio na rasne stereotipe prema Indijcima.
 
Britanski glumac koji mu posuđuje glas Henk Azaria rekao je da je spreman da ode, a glasine da producenti planiraju da izbace Apua iz serije još nisu potvrđene.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.