Serija "Izgubljeni" mogla bi se vratiti na male ekrane

Kari Burk, predsednica ABC Entertainmenta, nada se da će se jedna od najpopularnijih dramskih serija "Izgubljeni" (Lost) vratiti na male ekrane.
Devet godina nakon što je emitovana poslednja epizoda serije "Izgubljeni", Burk je priznala da sanja o njenom povratku i rekla da je veoma zainteresovana za "reboot" ove serije. 
 
Ipak, naglasila je da ništa nije sigurno jer još uvek nisu obavljeni službeni razgovori sa Džej Džej Abramsom koji je napisao scenario za seriju.
 
"Bukvalno samo o tome sanjam kada legnem u krevet. Ništa nije sigurno. Možda jednom", rekla je Burk za "The Hollywood Reporter". 
 
I ako dođe do "reboota" serije "Izgubljeni" fanovi bi mogli biti razočarani jer su Karlton Kjuz i Dejmon Lindelof ranije izjavili da nemaju nameru ponovo da rade na ovoj seriji.
 
Prikazivanje ove popularne serije počelo je u septembru 2004. godine. Serijal je imao šest sezona i 121 epizodu, a poslednja je prikazana 2010. godine. 
 
Serija prati živote različitih grupa i ljudi, prvenstveno preživele putnike avionske nesreće koji su se srušili na misteriozno tropsko ostrvo negde u Južnom Pacifiku. Svaka epizoda karakteristična je po tome što prati određenog lika serije u dve odvojene radnje: radnju koja se događa na ostrvu i radnju koja se događa u nekom drugom vremenu (pre dolaska na ostrvo, nakon odlaska s ostrva ili na samom ostrvu u nekom drugom vremenu), a koja je značajna za karakterizaciju lika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.