Nastavak filma "Maleficent" stiže u oktobru ove godine

Anđelina Džoli vraća se na naše ekrane i pre nego što se to očekivalo. Naime, objavljen je poster za nastavak fima "Maleficent", a datum premijere pomeren je za čak osam meseci.
Nastavak filma "Maleficent" stiže u oktobru ove godine
Foto: Screenshot
Naime, film je trebalo premijerno da bude prikazan u maju 2020. godine, ali ipak će svoju premijeru doživeti 18. oktobra 2019. godine. 
 
Dizni je podelio promotivni plakat i novi datum preko Tvitera.
 
U novom nastavku glumiće El Faning, Sem Rajli, Imelda Stonton, Džuno Templ i Lesli Manvil u svojim starim ulogama, a pojaviće se i neki novi glumci poput Mišel Fajfer, Ed Skrejn, Haris Dikinson i Čuetel Edžiofor.
 
U prvom nastavku prikazana je neispričana priča o glavnoj negativki diznijevog crtića Uspavane lepotice iz 1959. godine. Lepa i dobra mlada žena živi idiličnim životom u šumskom kraljevstvu sve dok jednog dana ne bude izvršen vojni napad koji preti miru u zemlji. 
 
Grdana se diže kako bi zaštitila zemlju, ali na kraju doživi izdaju koja je učini zlom i željnom osvete. Zbog toga otpočinje epsku bitku protiv naslednika kralja osvajačkog kraljevstva i baca kletvu na njegovo novorođenče Auroru. Kako dete raste, ona shvata kako Aurora drži ključ mira u kraljevstvu.
 
Iako filmski kritičari nisi bili blagonakloni prema prvom filmu, ipak je dobro prošao pa je zaradio čak 758,5 miliona dolara.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.