VIDEO: Objavljen novi trejler za "Avengers: Endgame"

Stigao je novi trejler za nadolazeći film "Avengers: Endgame", koji otkriva da je njegova baza eskalacija događaja svih dosadašnjih filmova Marvelovog univerzuma.
No, ne čine ga samo snimci iz prethodnih filmova – tu je i nešto novog materijala, novi članovi tima, nove futirističke uniforme. Dobili smo i potvrdu kako su se Toni Stark i Nebula vratili nazad na Zemlju, a nakratko vidimo Roketa i Entmena u borbi, iako je pitanje protiv koga se bore, prenosi Bosonoga.
 
Novi film se nadovezuje na događaje iz "Avengers: Infinity War", u kojem je pomoću Rukavice večnosti, Tanos postao najmoćnije biće u univerzumu, što mu je omogućilo da izbriše pola živih bića u svojoj misiji da ponovo uspostavi balans i red. Kao rezultat, u prah su se pretvorili neki od omiljenih heroja: T’Čala, Baki, Star Lord, Nik Fjuri i Piter Parker.
 
No, preživela ekipa superheroja sada ima zadatak da ponovo izgradi svet razoren Tanosovim paklenim planom.
 
Uloge tumače Robert Dauni Džunior (Robert Downey Jr.), Kris Hemsvort (Chris Hemsworth), Kris Evans (Chris Evans), Džoš Brolin (Josh Brolin), Mišel Fajfer (Michelle Pfeiffer), Evanđelin Lili (Evangeline Lilly), Bri Larson (Brie Larson), Skarlet Johanson (Scarlett Johansson) i drugi.
 
"Avengers: Endgame" se u bioskopima očekuje 26. aprila.
 
  • Ilija

    18.03.2019 10:23
    Leba i igara
    Meni je teško da se zabrinem za imaginarne likove dok ovaj realni Tanos aktivno radi na tome da otera pola Wakande a drugo pola da porobi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.