Kijanu Rivs i Aleks Vinter rade na nastavku franšize "Bill i Ted"

Kijanu Rivs (Keanu Reeves) i Aleks Vinter (Alex Winter) najavili su produkciju trećeg filma franšize "Bill i Ted”", koja će početi ovog leta u Nju Orleansu.
Glumci su potvrdili su da će se nastavak službenog naziva "Bill & Ted: Face the Music" iduće godine naći u svjetskim kinima.
 
Režiju za film potpisuje  Din Parizot (Dean Parisot), a Vinter i Rivs će se ponovo naći u ulogama Bila Prestona  i Teda Logana, dvojice "metalaca"koji putuju kroz vrijeme.
 
"Da bi ispunili svoju misiju, sada srednjovečni najbolji prijatelji kreću  u novu avanturu kada ih posetilac iz budućnosti upozori da samo njihova pesma može doneti sklad u univerzum. Na tom putu im pomažu njihove porodice, stari prijatelji i nekoliko muzičkih legendi", isečak je iz originalnog sinopsisa.
 
"Bill & Ted: Face the Music"  je najavljen za 21. avgust 2020. godine, 30 godina nakon objavljivanja originalnog filma "Bill & Ted’s Excellent Adventure" 1989. godine.
  • Mimara

    24.03.2019 21:47
    prime
    @ Letnji

    To je zato što je i flim loš koliko i Ceca Jeca, a doprineo je umetnosti koliko i pomenute.
  • Rufus

    24.03.2019 07:41
    Station!!!
  • Letnji

    23.03.2019 23:43
    Ehhhh...
    Vidim da ovakvu vest niko ne komentarise, pitam se da li je iko osim mene i mog brata i pogledao staru Bilovu i Tedovu avanturu, tih 80-ih... Ipak je ovo zemlja Ceci & Jeci! Pu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.