Ana de Armas nova "Bond devojka"

Ana de Armas će se pojaviti u novom filmskom ostvarenju "James Bond 25" gde će glumiti devojku Danijela Krejga.

Fanovi filma su je dočekali raširenih ruku i sa komentarima kako će ovo biti verovatno najbolji nastavak popularnog filma.

"Neverovatno lepa i previše mlada za Danijela Krejga. Da, ona je nova Bond devojka", jedan je komentara koji se istakao u moru ostalih kada se u medijima pojavila informacija da će se Ana pojaviti u ulozi Bondove devojke.

Međutim, Krejg i Ana su se već ranije družili na setu filma "Knives Out", tako da im zajednička saradnja nije nepoznat pojam. Ana se ranije pojavljivala u filmovima "Blade Runner 2049", a za tu ulogu je dobila Saturn nagradu za najbolju sporednu glumicu. Glumila je i u ostvarenjima kao što su "War Dogs" i horor film "Knock Knock".

Pored nje, u filmu će se pojaviti i novi likovi Bili Magnusen i Lašana Linč. Jedna od informacija koja je najviše obradovala fanove jeste činjenica da će oskarovac Rami Malek igrati ulogu negativca u novom nastavku kultnog filma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film