Novi film Kventina Tarantina stiže na Kanski festival

Novi film reditelja Kventina Tarantina "Once Upon a Time.. in Hollywood" (Bilo jednom u Holivudu) sa Leonardom DiKaprijom i Bredom Pitom biće u zvaničnoj konkurenciji ovogodišnjeg međunarodnog filmskog festivala u Kanu, saopštili su organizatori.
Predstavnik festivala Tijeri Fremo naveo je da su strahovali da Tarantinov film, koji treba da uđe u bioskopske sale tek krajem jula, neće biti spreman za ovogodišnji Kan, ali da "Tarantino nije izlazio iz montaže četiri meseca i da će kao pravo dete Kana, verno i tačno biti tu". 
 
Deveti film američkog reditelja, vernog učesnika Kanskog festivala, biće prikazan 25 godina od "Petparačkih priča" (Pulp Fiction) za koje je dobio Zlatnu palmu 1994. godine. Film, jedan od najiščekivanijih ove godine, koji traje dva sata i 45 minuta, govori o Los Anđelesu 1969. godine. 
 
U zvaničnoj konkurenciji biće i "Mektub my love: Intermezzo" Abdelatifa Kešiša, dobitnika Zlatne palme 2013. za "Život Adel", uz 19 filmova koje su organizatori objavili 18. aprila. Oni su tada najavili da ostavljaju mogućnost da se doda još neki film u zvaničnu konkurenciju. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film