Gledaoci pronašli grešku u seriji "Černobilj"

Mini TV serija "Černobilj" od pet epizoda zaludela je gledaoce širom sveta.
Gledaoci pronašli grešku u seriji "Černobilj"
Foto: Youtube (Screenshot)
Ocenom je prestigla i popularnu "Igru prestola", a svakodnevni hvalospevi ne staju.
 
Ipak gledaoci iz Ukrajine primetili su da se u četvrtoj epizodi provukala greška.
 
U sceni se vidi spomenik koji je nastao 25 godina nakon vremena u kojem se radnja serije događa, a upravo je on podignut kako bi se označila godišnjica černobiljske katastrofe i odala počast ljudima koji su rizikovali zdravlje i živote kako bi zaštitili druge.
 
"U sceni se vidi spomenik posvećen katastrofi", komentarisao je gledalac Sergej iz Kijeva na Faejsbuku i objavio skrinšot scene na kojoj je spomenik 'zaokružio' crvenom bojom. Drugi su se nadovezali kako serija 'ipak nije savršena'.
 
 
"Užas, kako im je to moglo promaknuti", komentarisali su drugi, preneo je portal "24sata.hr".
 
Spomenik je posvećen ljudima koji su učestvovali u gašenju požara, čišćenju i izgradnji pokrova nad reaktorom, a postavljen je u kijevskom naselju Golosevski 11. aprila 2011.
  • Glupost

    09.06.2019 22:18
    Serija o cernobilju a glumci na engleskom pricaju.isto kad u filmovima ww2 nemci na enfleskom pricsju i vi pricate o relevantnosti serije?!!?
  • Ništa čudno

    08.06.2019 00:43
    Bio je najgledaniji i 80-tih...
  • BojaNS

    06.06.2019 14:29
    @nislija
    Molim te mi reci koje su to mnoge scene koje se nisu desile?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.