VIDEO: Stiže serija koja će "izbezumiti i naljutiti roditelje širom sveta"

Za nekoliko dana na kanalu HBO kreće emitovanje nove serije "Euforija" u kojoj glavnu ulogu igra Zendaja, zvezda filmova "Spajdermen: Povratak kući" i "Veličanstveni šoumen".
Serija prikazuje svet adolescenata, ali mračan svet prepun zabranjenih supstanci i scena u kojima se vide prostetičke genitalije.
 
Reditelj Sem Levinson, sin reditelja Berija Levinsona, rekao je da će "ova serija izbezumiti i naljutiti roditelje širom sveta". On je i napisao svih osam epizoda crpeći iskustvo iz svojih problema zavisnosti.
 
Pilot epizoda "Euforije" je prikazana novinarima koji su napisali da je "ovo previše za prvu epizodu, tačnije, previše za svih osam epizoda". 
 
"Muške genitalije u prvoj epizodi, trideset njih u jednom kadru, jeziva scena kada se glavna junakinja predozira, davljenje...", samo su neke od stvari koje ćete (možda) gledati od 16. juna.
 
Mod Apatou, glumica iz serije, rekla je da je ova serija "prikaz koliko je zapravo teško odrastati u današnje vreme".
 
  • exc

    13.06.2019 19:59
    Bravo
    @adas

    "U svako vreme je bilo tesko odrastati, jer to daleko vise zavisi od roditelja nego od vremena."

    I još jednom bravo za komentar!
  • adas

    13.06.2019 19:01
    Tesko odrastati u danasnje vreme? U svako vreme je bilo tesko odrastati, jer to daleko vise zavisi od roditelja nego od vremena. Nakon odrastanja pocinju poteskoce vezane za vreme u kom se zivi - danas odrasli ne mogu da racunaju da sigurnost kakvu su imale (ili bar mislile da imaju) posleratne generacije, dok u drugim krajevima sveta postaje sve bolje biti odrastao...
  • kimi

    13.06.2019 16:45
    licimuri
    Jaooo mante me tih ,naljutice roditelje bullshit .. roditelji su NAJVECI licemeri sveta! Sve i svasta je svako radio , i sada kada imaju decu onda se kao nesto gade , ju ni slucajno ovo ono .. licemerstina na kub... moralisti moji...

    A pfff haha ,serija deluje kao totalna glupost, bas kakva su i danasnja vremena, nekreativna, glupa , zatucana...
    + vredi li spomenuti ,jos jedna serija/film gde osobe od 25g glume tinejdzere od 15 samo zasto sto je tematika takva .. msm daj .. ono , desava se zapravo, i ODUVEK se desavalo zapravo ali nemoj SLUCAJNO da to preneses tako i na platno jer pobogu to su "maloljetnici" .. ako neko hoce PRAVU stvar na platnu od ove tematike , tj serije i ne prave takve, ali ima brdo filmova iz 70-80ih ,pre svega Evropsle projekcije, Nordijske itd, pa cak i dan danas, gde em sto je bolje uradjeno ,jer nisu vodjeni holivudskom lovom nego umetnoscu , em tamo ako neko glumi osobu od 13g ,i sam glumac/ica ima toliko godina , pa cak je i nedavno u Australiji napravljen jedan film koji se odigrava u 70im i opisuje ta vremena kakva su ona tamo zaista bila ,i tema su sloboda , svingeri, i deca igraju u tom filmu koja su bas deca i rade svasta.. , film pun sexa droge itd itd ... a ne ovo tipicno americko licemerstvo ..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.