U planu peta sezona serije "Crna Guja"

Britanski glumac Rouan Atkinson (64) se sprema za povratak pred kamere, i to zajedno sa svojim kolegama Tonijem Robinsonom, Stivenom Frajom i Hjuom Lorijem.
Atkinson je svojim prijateljima, prilikom nedavnog susreta, rekao da je "izuzetno uzbuđen" zbog planiranog povratka kultne komedije "Crna Guja".
 
Kako navodi britanski tabloid San, iako se prethodno pominjalo da bi u pitanju moglo biti snimanje samo jedne nove epizode, sada se ipak razmatra snimnje cele nove sezone, pete po redu.
 
Originalna serija, čije je četiri sezone BBC emitovao od 1983. do 1989. godine, bila je karakteristična po tome što je svaka pokrivala drugi vremenski period. U istom stilu, radnja planirane pete sezone bi trebalo da bude smeštena u savremeno, odnosno današnje vreme, a u njemu će Edmund Crna Guja biti univerzitetski profesor.
 
Scenario pete sezone "Crne Guje" se upravo piše, naveo je izvor Sana.
  • teribl

    02.07.2019 22:46
    nisam robot
    za razliku od mister Bina, serija crna guja je bila jedan smor nevidjeni. imali smo dva kanala kad je bila "popularna", ko ce normalan to danas da prati?
  • Oh no!

    02.07.2019 19:33
    Degutantna serija, i sam Rouan Atkinson je nedavno izjavio da mu je muka od te uloge ali mu kanda nije muka od novca.
  • deda

    01.07.2019 22:56
    prvi svetski rat vrh serijala, legende.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.