Tarantino najavljuje kraj karijere

Poznati američki režiser Kventin Tarantino možda će prestati da snima filmove i najavljuje mogućnost da mu najnovije ostvarenje "Bilo jednom u Holivudu" bude i poslednje.
On je za magazin "GQ Australia" rekao da je "što se tiče filmova namenjenih prikazivanju u bioskopima, možda došao do kraja puta".
 
"Vidim sebe kako pišem knjige ili pozorišne komade. Jednostavno, smatram da sam svetu filma dao sve što sam mogao", navodi Tarantino.
 
On je i do sada više puta najavljivao završetak filmske karijere i postavljao sebi zadatak da snimi deset filmova.
 
"Bilo jednom u Holivudu" je njegovo deveto ostvarenje, a premijera je bila na Kanskom festivalu.
 
"Ako kritičari i publika oduševljeno prihvate film 'Bilo jednom u Holivudu', onda verovatno neću ići do broja deset", poručuje Tarantino.
 
Poznati glumac Bred Pit, koji igra u filmu "Bilo jednom u Holivudu", tvrdi da Tarantino ne blefira i da zaista misli to što govori.
 
Film "Bilo jednom u Holivudu" prati priču bivših zvezda televizijskih vesterna Rika Daltona i Klifa Bata, koje igraju Leonardo Dikaprio i Bred Pit. Glavni zaplet u filmu smešten je u pozadini događaja koji su u vezi sa bandom Čarlsa Mensona i ubistvom glumice Šeron Tejt, supruge poznatog režisera Romana Polanskog.
  • Milos

    06.07.2019 21:22
    Bravo
    I vreme mu je i onako nije napravio nista vredno.. Trebo je i ranije.
  • Петровград

    05.07.2019 11:52
    Досадна је читава та фама о зацртаних десет филмова које је невиђени геније, а у ствари его манијак замислио да направи.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.