VIDEO: Objavljen trejler za film "Mačke" i odmah izazvao raspravu na društvenim mrežama

Dugo najavaljivana filmska adaptacija mjuzikla "Mačke" je na korak od projekcije na velikim platnima.
Prvi put izveden 1981, ovaj mjuzikl prati "pleme" mačaka Dželikls, koje moraju da odluče koja od njih će otići na mistično mesto kako bi se ponovo rodila.
 
Predstava važi za kultnu na Vest Endu i Brodveju, a zasnovana je na motivima dela T. S. Eliota, uz muziku slavnog Endrjua Lojda Vebera. U filmu će glavne uloge tumačiti balerina Frančeska Hejvard, zatim dama Džudi Denč, Idris Elba, voditelj Džejms Korden, ser Ijan Mekelan, pevač Džejson Derulo, Dženifer Hadson, kao i pevačica Tejlor Svift!
 
Ubrzo nakon objavljivanja trejlera nastao je haos na društvenim mrežama. "Sad kada sam pogledala Mačke, mrzim moju mačku", "Prepao sam se više nego kada sam gledao trejler za TO", samo su neki od komentara na trejler filma.
 
  • /

    20.07.2019 12:37
    /
    ju,
    lici na srpski 2021 design
  • Drum

    20.07.2019 00:32
    Meni je samo strašno što je mjuzikl.
    Nikada nisam mogao voleo da gledam mjuzikl, ni kao dete nisam voleo kada u crtanom filmu počnu da pevaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.