U planu još jedan film o Simpsonovima

Kreator serije "Simpsonovi", Met Grejning najavio je da će se nakon uspešnog prvog dela filma iz 2007. godine, snimati novi nastavak filma o popularnoj porodici iz Springfilda.
Iskoristio je i priliku da obožavaocima poruči da spajanje Foks produkcije sa Diznijem neće uticati na novi nastavak.
 
"Nema sumnje da će biti drugog dela filma o Simpsonovima. Dizni će želeti nešto za svoje pare",  rekao je on.
 
Serija "Simpsonovi" nedavno je postala najdugovečnija igrana serija koja se emituje u udarnom terminu, a od jeseni je ušla u 30. sezonu. Emituje se na Foks kanalu od samog početka, ali pošto će se studio 20th Century Fox uskoro spojiti sa kompanijom Dizni, to znači da će ta mreža morati da od njih, formalno, otkupljuje nove epizode.
 
Foks je odlučio da umiri fanove i sapštio da je već u pripremi dovoljan broj epizoda da potraje godinama.
 
Pored Simpsonovih, Foks priprema i film o porodici Grifin ("Porodični čovek") , koji će kao i film o Simpsonovima obogatiti igranim elementima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.