Dvejn Džonson najplaćeniji glumac na svetu

Dvejn Džonson (47) poznat kao Rok (The Rock) povratio je titulu najbolje plaćenog glumca na svetu prema novoj klasifikaciji časopisa Forbs sa 89,4 miliona dolara zarađenih za dvanaest meseci.
Bivši igrač američkog fudbala i rvač postao je glumac i bio je već na najvišem mestu na Forbsovoj listi 2016. kada su ga drugi pretekli protekle dve godine. U 2019. on je ponovo najbolje plaćeni glumac na svetu, kada se uzme u obzir zarada ostvarena od 1. juna 2018. do 1. juna 2019. godine.
 
Glumac specijalizovan za akcione filmove trenutno je glavna zvezda filma "Džumandži, dobrodošao u džunglu", iz 2017. čiji se nastavak očekuje. Džonson je publici poznat i po filmovima iz serijala "Paklene ulice" (Fast and Furious), čiji najnoviji nastavak je izašao ovog meseca.
 
"On je jednostavno postao najbolje plaćena zvezda u ovom trenutku. Stalno radi, neumoran je", rekao je Pol Dergarbedijan, analitičar u Komskoru.
 
Sa zarađenih 76,4 miliona dolara na drugom mestu je Kris Hemsvort, a za njim sledi Robert Dauni Džunior sa 66 miliona dolara. Na šestom mestu je Bredli Kuper koji pozamljuje glas liku Roket u poslednjem nastavku filmova Osvetnika. Ali većina njegovih prihoda od 57 miliona dolara su od filma Zvezda je rođena, u kojem igra uz pop zvezdu Lejdi Gagu.
 
Spisak od 10 najbolje plaćenih prema Forbsu u milionima dolara: 1. Dvejn Džonson (89,4 miliona) 2. Kris Hemsvort (76,4 miliona) 3. Robert Dauni Džunior (66 miliona) 4. Akšej Kumar (65 miliona) 5. Džeki Čan (58 miliona) 6. Bredli Kuper (57 miliona) 7. Adam Sendler (57 miliona) 8. Kris Evans (43.5 miliona) 9. Pol Rad (41 miliona) 10. Vil Smit (35 miliona)  
  • ?

    23.08.2019 17:25
    Ovo sve govori kakav je Holivud i sta ljudi vole , totalno sranje
  • M

    23.08.2019 17:18
    Proslo je vreme pravih glumaca, u vreme Instagrama i velicanja narcisoidnosti, steroidasi idu ispred prave glume, kao i idiotski filmovi u kojima glume. Ovaj trend najbolje oslikava James Bond, serijal koji je postao idiotska holivudska akcija sa isklesanim, metro, depiliranim kvazi glumcem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.