Uskoro na aukciji 900 rekvizita iz poznatih filmova

Rekviziti iz najpoznatijih filmskih hitova, među kojima i sekira Džeka Nikolsona iz filma "Isijavanje", kao i svetlosna sablja Semjuel L. Džeksona iz "Ratova zvezda", naći će se na aukciji u septembru.
Na aukciji će se 30. septembra i 1. oktobra naći oko 900 predmeta. Očekuje se da će biti prikupljeno više od šest miliona funti.
 
Među predmetima koji će se naći na aukciji londonske kuće "The Prop Store" je i oklop koji je glumac Rasel Krou nosio u svojoj Oskarom nagrađenoj ulozi u filmu "Gladijator".
 
Kaciga Stormtroopera iz "Ratova zvezda: Nova nada" (1977) jedan je od najtraženijih predmeta s procenjenom prodajnom cenom između 120.000 i 180.000 funti.
 
Očekuje se da će se kompletni Betmanov oklop koji je Majkl Kiton nosio u filmu iz 1989, prodati za više od oko 80.000 funti, a svetlosna sablja Semjuel L. Džeksona u "Ratovima zvezda: Osveta Sita" za oko 100.000 funti.
 
Oglašen kao "prikladan za razne vrste budžeta", jedan od najmanje skupih predmeta je zlatna karta Vilija Vonke, poster filma iz 2005. "Čarli i fabrika čokolade", procenjen na 300 funti.
 
Par Najki patika i čarapa koje je Tom Henks nosio u "Forest Gampu" procenjuju se između 8.000 i 10.000 funti.
 
Na aukciji će se naći i odelo koje je nosila Hali Beri kao Storm u filmu "X-Men", kao i sveta ručna granata od Antioha iz komedije "Monti Pajton i Sveti gral".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.