Toni Stark se vraća u filmu "Black Widow"

Veteran Marvela Robert Dauni Džunior navodno će se vratiti ulozi Tonija Starka u delu pod nazivom "Black Widow", navodi Dealine.
Studio još uvek nije potvrdio ovakvu podelu uloga, ali mediji veruju da će Dauni Džunior ponoviti ulogu Tonija Starka. Moguće da će se Stark pojaviti samo kao kameo, kratka, možda i samo glasovna uloga, navodi Ladbible.
 
Glumac (54) je Tonija Starka igrao duže od decenije, pre nego što smo u filmu "Osvetnici: Rat beskraja" videli kraj Ajronmena, poslednju žrtvu koju je podneo kako bi univerzum nastavio da postoji.
 
Radnja filma "Black widow" o Nataši Romanov smeštena je između filmova "Civil war" (2016) i "Infinity war" (2018).
 
Film o "Crnoj Udovici" gledaćemo sledeće godine, a on će označiti početak "četvrte faze" Marvelovog filmskog univerzuma, koji još čine "The Eternals" (2020), "Shang-Chi and the legend of the ten rings" (2021), "Doktor Strejndž u multiverzumu ludila" (2021) i "Tor: Ljubav i grmljavina" (2021).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.