Šon Bin odbija da glumi likove koji će umreti

Šon Bin je stekao reputaciju glumca koji tumači uloge koje moraju umreti u nekom delu filma ili serije. Do sada je glumeći preminuo čak 23 puta, pa je zbog toga glumac odlučio da počne da odbija uloge u kojima njegov lik gubi život.
Ovaj 60-godišnjak je u intervjuu za "The Sun" rekao kako je počeo da odbija uloge jer je toliko puta preminuo na ekranu da su ljudi počeli da pretpostavljaju da će lik kojeg tumači nakon određenog perioda verovatno umreti. Tačnije, počeli su da ga smatraju "onim koji će sigurno umreti u nekom delu filma ili serije".
 
"Postalo je previše predvidivo. Morao sam da prekinem s takvim ulogama i da počnem da preživljavam", rekao je glumac.
 
Rekao je kako je radio na jednom projektu na kojem su mu iznenada saopštili da će verovatno ubiti njegovog lika.
 
"Pomislio sam 'Ne opet' i pitao ih može li se ta odluka ikako promeniti. Rekli su mi da me neće ubiti, nego samo teško raniti. Prihvatio sam, važno je da sam ostao živ", kroz smeh je ispričao. 
 
Dodao je kako je uvek igrao uloge negativaca, te kako je samim time bilo i logično da njegov lik umre.
 
Interesantno je da nije samo glumac umoran od umiranja na velikim platnima, njegovi fanovi su 2014. godine pokrenuli hashtag na Twitteru "#nemojteubitiBeana" (#dontkillBean).
  • Форомир

    23.09.2019 17:47
    Барамир муст нот дие!
  • Oskar za globusa

    23.09.2019 03:55
    Pa u Martianu ga nisju koknuli, nego samo sutnuli ovaj otpustili....
  • dobro se..

    22.09.2019 15:16
    setio
    Ali tako to ide kad pređeš 6 banki...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.