Reditelj Džokera želi da snimi nastavak, uslov je da ponovo glumi Hoakin Finiks

Film "Džoker" obara sve rekorde gledanosti, a reditelj Tod Filips obradovao je fanove izjavom da bi bilo vredno snimiti i nastavak.
Mada trenutno ne rade na tome, on bi, kazao je, pristao na to samo ukoliko bi se u glavnoj ulozi ponovo našao Hoakin Finiks.
 
"To ne bi mogao biti samo divlji i ludi film o "Princu kriminala". Morao bi da ima neku tematsku rezonancu na sličan način kao što to ima prvi film. Toliko filmova pominje iskru, ali Džoker je bio barut. Ako bismo bili u stanju ponovo da napravimo sve ovo u nastavku, to bi bilo dosta zanimljivo", izjavio je Filips.
 
Spekulisanja o nastavku filma počela su u avgustu, a Filips je tada izjavio da će učiniti sve samo da glumac Hoakin Finiks ponovo ostvari ulogu "Džokera".
 
"Džoker" je prešao zaradu od milijardu dolara i treći je najveći DC film o stripovskim junacima-zlikovcima posle "Dark Knight Rises" koji je zaradio 1,084 milijarde dolara i "Aquaman" koji je napravio zaradu od 1,140 milijardi dolara.
  • Joakim

    21.11.2019 09:14
    mora
    Joakim mora dobiti OSKARA za ovu glumu, fantastičan film a Joakim je nadmašio sve. Trebao ga je dobiti odavno, mislim na walk the line, ali sad je uf naježim se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.