VIDEO: Domaći "Star Wars" fan film objavljen na YouTube-u

Reditelj Stevan Filipović snimio je prvi srpski Star Wars film "Breaking Point: A Star Wars Story", koji je dostupan i na Jutjubu.
"Breaking Point: A Star Wars Story" kratki je igrani "fan" film smešten u univerzum "Ratova zvezda", čiji su glavni likovi mladići problematične prošlosti, braća Nol i Kes Dast, odrasla u traumatično vreme, koje je Luk Skajvoker izvukao iz pakla u kome su živeli, ne bi li od njih napravio džedaje-vitezove.
 
U "Breaking Pointu" neće se videti standardne Džedaje koje znamo iz filmova, ovo su vrlo problematični mladi ljudi koji su rasli za vreme Imperije, koja je progonila i ubijala svako dete za koje sazna da može da oseti Silu.
 
"Junaci su rasli u jezivim uslovima, sve vreme su morali da beže, da kriju ono što jesu. Priču o braći Dast (Nol je stariji, a Kes mlađi brat) smeštena je na Džedajsku akademiju Luka Skajvokera, koju je on osnovao posle pada Imperije, u pokušaju da napravi novu generaciju Džedaja. Braća Dast su sa planete Korelije, koja je neki svemirski Voždovac devedesetih ako hoćete, i oni su imali veoma mučno detinjstvo. Stariji je bio diler droge, mlađi je bio prodat u roblje. Iz tog pakla ih je izvukao Skajvoker i doveo ih u svoj hram Džedaja, da ih obučava veštinama Sile", navodi ekipa filma.
 
Scenario i režiju ovog filma potpisuje Stevan Filipović, dok glavne uloge tumače Darko Ivić, Slaven Došlo i Jana Milosavljević
 
  • Pigs in space

    22.12.2019 13:06
    Smrdi u svemiru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.