Brazilski sud zabranio film o Isusu homoseksualcu

Brazilski sudija naredio je Netfliksu da prekine prikazivanje božićnog specijala, filma u kome je Isus Hrist prikazan kao homoseksualac.
Sudija Benedikto Abikair tako je odgovorio na peticiju brazilske katoličke organizacije koja je navela da je u ime miliona katolika, povređena emitovanjem filma "Prvo iskušenje Hrista" u produkciji kompanije Porta dos Fundos.
 
Inače, kancelarije te kompanije napadnute su na Božić.
 
U obrazloženju, sudija je naveo da je ta odluka korisna ne samo za hrišćansku zajednicu, već i za brazilsko društvo.
 
U filmu se prikazuje kako se Isus vraća kući za svoj 30 rođendan i aludira da je on homoseksualac.
 
Kompanija Netfliks odbila je da prokomentariše odluku sudije.
  • smešno

    09.01.2020 23:12
    još malo
    parodija kao i sve druge. ako lgbt može na celom svetu da svoje stavove vrlo napadno pokazuje, ako je 50% popova pedofila i crkva ih štiti i ako su kod nas popovi homoseksualci zaštićeni što bi onda zabranili ovo. inače odgledao sam i smejao se dosetkama koje su dobre.
  • Balansero

    09.01.2020 13:48
    Ovo se gleda veceras :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.