Furioza iz "Pobesnelog Maksa" dobija sopstveni film

Franšiza "Pobesnelog Maksa" će, po svoj prilici, biti bogatija za još jedno ostvarenje.
Reditelj Džordž Miler potvrdio je da radi na filmu koji će pratiti život Imperatorke Furioze pre dešavanja u "Pobesnelom Maksu: Autoputu besa".
 
Govoreći za Njujork tajms, Miler je potvrdio da je počeo da radi na kastingu glumaca da pronađe mlađu glumicu za ulogu Furioze u ostvarenju za koje je scenario napisao tokom snimanja Autoputa besa.
 
Materijal je napisao kako bi Šarliz Teron, koja je glumila Furiozu u filmu, i drugi glumci imali dublje razumevanje prošlosti svojih likova.
 
"Bio je to način da pomognem Šarliz i objasnim ostalima odakle ona dolazi", rekao je Miler.
 
Reditelj se nadao da će moći da ponovo sarađuje sa Teronovom, koristeći tehnologiju podmlađivanja tokom snimanja, ali je na kraju odlučio da ne ide tim putem.
 
"Dugo vremena sam mislio da možemo da iskoristimo tehnologiju kompjuterske generacije slika da podmladimo Šarliz, ali mislim da, ipak, nismo još dostigli taj nivo. Uprkos dobrom pokušaju u 'Ircu', mislim da je to još pipav teren", istakao je Miler.
 
Ubrzo nakon što je Njujork tajms objavio intervju, Teron je na Tviteru postavila fotografiju Milera uz tekst: "Čovek. Mit. Legenda. Zauvek zahvalna, Džordž."
 
Što se tiče početka snimanja filma, koji bi trebalo da dublje uđe u Furiozinu prošlost i njeno odrastanje u "zelenom mestu", to je još nesigurno proceniti. Miler je planirao da ga snimi nakon što završi ostvarenje Three Thousand Years of Longing, u kojem glavne uloge igraju Tilda Svinton i Idris Elba.
 
Međutim, pandemija kovida-19 odgodila je snimanje, čime je sprečila Milera da planira išta posle toga.
 
"Kada ga završimo i kada se sve slegne sa pandemijom, videćemo šta ćemo moći da uradimo sa Furiozom", naveo je australijski reditelj.
  • skep

    18.05.2020 10:08
    Miler je napisao pozadinsku priču i za lika čija je jedina uloga da visi na sajlama i svira gitaru dok traje potera. Kakav car!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.