Kristen Stjuart kao princeza Dajana u novom filmu po scenariju autora "Peaky Blinders"

Glumica Kristen Stjuart igraće britansku princezu Dajanu u novom filmu o pokojnoj pripadnici britanske kraljevske porodice i njenom razvodu od princa Čarlsa, prenosi BBC.
Stjuart, koju je proslavila uloga u sagi "Sumrak" glumiće mladu Dajanu Spenser, u filmu čija se radnja dešava 90-tih godina prošlog veka, a po scenariju autora serije "Peaky Blinders" Stivena Najta, objavili su sajtovi koji prate Holivud.
 
Reditelj Pablo Larejn rekao je da je Stjuart "jedna od najsjajnijih glumica danas".
 
Radnja filma dešavaće se u Sandringemu i prikazaće Dajanu u trenucima kada shvata da njen brak više ne funkcioniše.
 
"Odlučili smo se da se upustimo u priču o identitetu i oko toga kako žena odluči da ne bude kraljica. Ona je žena koja je tokom tog perioda odlučila i shvatila da želi da bude ona žena kakva je bila pre nego što je upoznala princa Čarlsa", rekao je Larejn za Deadline.
 
Dajana Spenser udala se za princa Čarlsa 1981. godine. Rastali su se 1992, a razveli 1996. godine. Lejdi Di, kako su je zvali, poginula je u saobraćajnoj nesreći u Parizu sledeće godine.
  • ana

    19.06.2020 09:20
    Sto bi jedan covek na twitter-u rekao povodom izbora Kristen - zar nije Dajana dovoljno propatila?

    Salu na stranu, los kasting skroz.
  • x

    18.06.2020 09:33
    y
    nisam stručan, ali mi se čini da bi ova bolje pasovala:
    https://www.imdb.com/name/nm0000949/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.